Edulliset julisteet CMYK

Edulliset julisteet CMYK mustesuihku -tekniikalla. Tällä tekniikalla tulostamme julisteet, joissa ei ole paljoa tasaista väripinta-alaa. Huom. Julisteet vain Schenker/DHL pakettina, tai noudettuna Kopiopajasta.

Valinnat

 • Julisteen koko *

 • Materiaali *

 • Tuote *

Sivumäärä

 • Sivut *

  Min: 1

 • Base Product Price *

Lataa aineisto

 • Valitse tiedosto *

  Max file size: 100 MBPermitted file types: jpg jpeg jpe png gif pdf

Kommenttikenttä

 • Kirjoita ohjeet: *

Tuotetunnus (SKU): edullisetjulisteet Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kuvaus

Edulliset julisteet mustesuihku -tekniikalla CMYK -värejä käyttäen.
Värilliset ja mustavalkoiset tulosteet.
Materiaali: Matta, High-quality, 140-160 g/m2.
Tulostin: HP PW5200

Tällä tekniikalla onnistuu tulostaa: tekstit, piirrokset, kuvat ja muut graafiset julisteet, missä ei ole paljon tasaista väripinta-alaa. Tasaisilla värialueilla voi ilmetä raidoittumista. Tälle tekniikalla sopivat julisteet, joita katsotaan kauempaa ja joiden ei tarvitse olla taidelaatuisia.

Lisää vain yksi tiedosto tuotteeseen. Mikäli haluat useammanlaisia julisteita, niin lisää jokainen erilainen juliste erikseen ostoskoriin. Näin hinta määrittyy oikein tuotteeseen. (Jos kuitenkin lataat useamman tiedoston, niin julisteiden kokonaismäärä pysyy kuitenkin samana. Eli jos valitset määräksi 2kpl ja lataat 2 tiedostoa, niin saat yhden julisteen molemmista.)

CMYK mustesuihku tulostaminen on halvempaa ja nopeampaa,
kuin monivärisellä taidelaatuisella mustesuihkulla tulostus.

(Mikäli liität ”.zip” tai ”.rar” yms. vastaavan pakatun tiedoston liitteeksi, tai ”.pdf” -tiedoston, jossa on useampi sivu, niin veloitamme mahdollisesti lisämaksun todellisen tulostusmäärän mukaan, mikäli hinta poikkeaa tilauksen hinnasta merkittävästi. Järjestelmä ei siis tunnista zipissä sisällä olevien tiedostojen määrää, eikä .pdf -tiedostoissa olevaa sivumäärää, eikä siten korjaa hintaa tilaukseen.)